събота, 23 март 2024 г.

Кръв за индустрията на войната, която Западът губи

 Няма как убедително да се обясни терористичния акт в Москва, отнел над 130 живота, че е дело на... несъществуващата от две години Ислямска държава. Но много убедително може да се допусне, че и това зловещо престъпление като подобните му: взривяването на Северен поток, убийствата на Дария Дугина и военния кореспондент, е изплетено от украинските спецслужби  под менторството, логистиката и съучастието на британците и американците.

Кой има интерес от последния терористичен акт? Разбира се режимът на Зеленски и колективният Запад. Сее се страх и смут в руското общество. Пренася се войната навътре в Русия, каквато цел украинският президент обяви след провала на контранастъплението. Преследва се и втора цел чрез личностите на извършителите. Те не са руски граждани,обяви руското външно министерство. У тях са намерени таджикски паспорти. Ерго, нагнетява се омраза и напрежение между руската централна власт и републиките. Западът знае, че не може да победи Русия с външна инвазия. Преследва се постигане на вътрешни раздори с цел центробежност  и разпад.

Още на 7 март официалните американски и британски власти посъветваха своите граждани да избягват масови мероприятия в руските градове. А още с началото на горещата война на Запада срещу Русия в 2022 г. британските служби обявиха приоритета си, че подготвят диверсионни-саботьорски групи, които да оперират във вътрешността на Русия.

Виждат се резултатите. И Кримският мост бе взривен.

Колониалните медии в България побързаха да обяснят последния терористичен акт с възкръсваето на Ислямска държава на територията на Русия. Нелепо. И неверно. Каквито и да са спящите клетки  на несъществуващата Ислямска държава, те нямат полза от такъв самоцелен и безсмислен за тях акт в Москва. Нищо не постигат. Нищо не осребряват политически. Докато Украйна на Зеленски и Западът печелят страх, смут и напрежение. Поне това си мислят. Те са явни бенефициенти. Губят войната, но си отмъщават на цивилните руснаци затова, че подкрепят Путин. Посланието е ясно: 'Не се бунтувате срещу президента си, ще ви трепем". 

Това е Западът. Той санкционира някакви руски администратори заради смъртта на западняшкия агент Навални. Който доказано умря от тромб. Не бе убит от руски администратори. Уби го тромб. Но санкции да се демонстрират. Израз на безсилие, разбира се. 

И последният терористичен акт в Краднодар край Москва е израз на безсилие. Въпреки многобройните жертви. Путин отново  печели. Руснаците се сплотяват около него, защото виждат неправдата - купени слуги на Запада избиват невинни жени и деца. Като в ивицата Газа - Израел си прави Холокост, изтребвайки палестинския народ. Само че руснаците не са безпомощни като палестинците. Имат най-голямата държава в света и са доказано непобедими. Тези над 130 жертви в Москва помагат на Кремъл в отпора на Запада. Те са основание за нова мобилизация и осъществяване на санитарна зона на цялата територия на остатъчна Украйна. Путин го спомена след победата си на изборите. И Западът му поднесе однование на тепсия. 

Западняшките лидери тъпо и упорито продължават да работят за Путин. Вижте промяната в политиката относно доскоро забраняваната ядрена енергия. ЕС ще я възстановява заради индустрията си и провала на Зелената сделка, която по същество е пагубна  измама. Знаете ли какво означава  възобновяване на ядрените мощности на територията на цяла Европа? Всяка АЕЦ е мишена. Ядрена бомба на своя територия. Тоест мощта на Русия расте пропорционално с мишените, които може да взриви. Точно затова преди време Западът  се опита да се отърве от ядрените си мощности в енергетиката заради дълго подготвяната война с Русия. Но само с перки и слънчеви панели  токът за индустрията не стига. Путин и по тази линия ги надигра. Не само газ ще им продава. И ядрено гориво ще им продава. 

Бог да прости последните над 130 жертви на западняшката политика в Москва. Кръв за индустрията на войната, която Западът губи. 

Милен Милушев 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 


вторник, 19 март 2024 г.

Време е за евроскептицизъм

 Надявам се провалът на евроатлантическата власт у нас с краха на ротацията на правителството на Денков с правителството на Мария-Габриел да форсира евроскептицизма. Време е за общоевропейски провал на политиката на джендъризъм и диктатурата на ЛГБТ. 

Време е за общоевропейски провал на т. нар. Зелена сделка, която по същество е Зелена измама, вредна за човечеството. 

Време е за общо европейски провал на миграционната политика на ЕС. Особено на Дъблинското споразумение, което заселва криминални мигранти тук.

Масовият българин почна да осъзнава вредността на тези политики на ЕС. Земеделци, рибари, енергетици съзират края си. От юли регулираният битов ток става пазарен... Скоро ще скочи до небето... Провалът на Запада във войната му с Русия в Украйна още повече влошава живота на масовия европеец.

Масовият евроскептицизм е неизбежен. Българите гласуваха за референдум за спасяването на българския лев-откраднаха му го именно евроатлантиците. По-точно забраниха го. Нула демокрация.

Как да не им се радваш на провала... 


Милен Милушев 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 

петък, 15 март 2024 г.

Смъртта на патриарха като радостна вест

 Кончината на патриарх Неофит е радостна вест за евроатлантическата секта у нас. Отваря портите за превземането на Българската православна църква отвътре. Дава възможност за насаждане на институционална русофобия с цел прекъсване на сестринството с Руската православна църква и историческата традиция. Създава възможност и за пълзяща сатанизация чрез екуменизъм  под сенките на украинската секта на Зеленски, на Вартоломей и на папата. Мечтата на Соломон Паси, прочул се с проклятието "Майната му на православието".

Църквата е все още  непревзета от западняшките слуги у нас. Дори и по времето на царя. Той даже я укрепи. Преодоля разкола. Но духовното влияние на тази институция заради историческата традиция на свързаност с византийския наратив на Руската православна църква  е трън в петата на западняшкия сатанизъм с неговите ерупции- гей бракове, джендъризм, богоборчество... 

Не случайно цялата евроатлантическа секта зави в един глас след кончината на патриарх Неофит. Теглещите майната на православието изведнъж станаха първи оплаквачки на главата на БПЦ. По-големи светци от Св. Иван Рилски излязоха. Показно страдат. Но тайно умуват как да превземат църквата отвътре. Сто пъти повториха по колониалните медии, че Неофит бил осъдил Русия. А патриархът каза само че е против всички войни. Но евроатлантиците хвърлят в публичното пространство мост към бъдещия патриарх. Един вид длъжен е да осъжда Русия, да се бори с нея, макар негово светейшество Неофит никога да не го е правил. Социологът Първан Симеонов каза, че е против партизацията на църквата в този момент. Което, преведено на брюкселски език и излязло от устата на този стъкмист, означава, че партизацията е започнала, но лицемерието задължава все още да не се артикулира. 

Друг евроатлантически слуга изтъкна как папата потупал по рамото Неофит. Което автоматично поставя БПЦ в подчинено положение спрямо католицизма. Папата като един началник решава кой подчинен да потупа по рамото и кой да подритне отзад. Всичко това е в сферата  на внушенията, но след погребението на Неофит, когато почне вече да се работи за избор на нов патриарх, ще видите подводниците, които ще изплуват на повърхността. Целта е овладяването и на тази институция, за да се откъсне българското православие от историческата традиция на свързаност с руското православие. Няма да се учудя, ако евроатлантиците организират църковен майдан, за да сеят отново разкол. 

Моето лично предпочитание за бъдещ патриарх е пловдивският митрополит  Николай. Енергичен и борбен е. Мисля, че следва историческата традиция. Глупотевини за скъпи  часовници и луксозни коли не признавам. Най-позлатеният духовник в света е папата. Но това не пречи на Запада да го употребява, когато е удобно. И го употребява. Принудиха го да пренебрегне светите писания и да почне да благославя джендъризма, своеобразно педофилията, гей браковете... 

Допускам, че сега се задействат същите механизми като при папата  за принуда и подкупване на Светия синод, така  че новият патриарх да поеме нов курс към деправославянизация. 

Идеологическа помощ за Зеленски... 

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 


петък, 16 февруари 2024 г.

Западът уби Навални

 Западът уби Навални. Даде му пари, използва го да убие родината си. Да разфасова Русия на парчета и да превърне Москва в колония. Трябваше да бръкне в задника на Мечката и да й извади джигера. Мисия възможна само във филм на Холивуд.

Навремето така Лудендорф се опита да използва Ленин да разтури руската империя с революция. За да се освободи 600 000 немска армия от Източния фронт и да се предислоцира на Западния. Даде му 300 000 златни франка. Натовари на брониран влак 183 съратници на Ленин, 90 процента от които еврейски семейства. Ленин изпълни задачата. Ама прецака Запада с гениалното "Цялата власт на Съветите".  Революцията му размаза царщината. Русия загуби територии. Но ССССР при Сталин стана световна сила, прекроила света.

При Навални историята се повтори фарсово.Той умря, но не в името на Революция. Не в името на Свободата на родината си. Умря в служба на Запада, не успял да изпълни задачата си. Идеята му беше да превърне Русия в колония на САЩ. Нещо повече, да я разфасова за по-лесно поглъщане. Идея, която за руския народ има стойност на използвана тоалетна хартия. Лениновата Идея беше за правда. За равенство. За по-добър живот. Затова милиони го последваха. А Навални беше високопоставен слуга на Запада. Кой и защо да тръгне след неговата Идея за геополитическа смърт на Родината? Затова не успя да създаде революционна ситуация срещу Путин. 

Разбира се, жалко за младия човек. Едва 47--годишен. И много-много жалко за стотиците хиляди украинци, използвани от Запада за война с Русия. Умират за тоя що духа. Задачата им е подобна-колективно да бръкнат в задника на Мечката, за да й извадят джигера в името на САЩ. Мисия възможна единствено в холивудски филм. 

Пропагандата е едно. Реалният живот друго. И Авдеевка падна. И Киев ще падне. Русия е в правото си да се защитава от безкрайните западняшки инвазии под всякакви хибридни форми. Проблемът на Запада е, че Русия има силата да е непобедима. Благодарение на националния си морал и държавнически интелект. 

Веднага ви давам обратния пример. В Гърция разрешиха еднополовите бракове. Обявиха това за развитие. Всъщност сатанизмът и простотията са национална деградация. Не развитие. 

За жалост и у нас Деградацията е национална цел официално. 

Бог да прости Навални. Беше симпатично момче. 

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 




събота, 10 февруари 2024 г.

Карлсън препра гащите на Белия дом

 Легендарното интервю на американския журналист Тъкър Карлсън с Путин е гримирано признание за капитулацията на Запада. Образец за съвместна операция на ЦРУ и руското разузнаване. Подготвят общественото мнение за срамотния факт-Русия побеждава 57 държави, воюващи с нея на терена на Украйна. Но не военнивт провал е най-страшното. Най-страшното е геополитическито поражение. Финансово - икономическото, политическото, социалното, културното...

Русия не е на колене, в бойна стойка е. 

Интервюто на Карлсън поболя Запада, защото даде трибуна на запад за Истината за войната в Украйна. А тя драстично се различава от пропагандата. Войната започна още от 90-те години на миналия век, когато западняшки социолози изследваха кои съветски народи са най-податливи към привнесената русофобия. Украйна се оказа първенец. И там започнаха да се изливат милиарди за култивиране на русофобия. Еврейската нишка в тази операция по линия на  евреина Зеленски се оказа катализатор. Путин не каза това пред Карлсън. Но ясно обяви , че войната е започнала с преврата срещу Янукович през 2014 г. , което е неоспорим факт. Каза, че денацификацията се налага заради рехабилитацията на запад на фашистки лидери, като този есесовец, аплодиран бурно от канадския парламент заедно с евролидери.

 Тази ясна за нас истина е страшен шамар за западняшката пропаганда. Там средният западняк не е научен да мисли. Той е дресиран да вярва на това, което му смилат по телевизора. И изведнъж Путин се явява на екрана и разбива на пух и прах пропагандата. Нещо повече, Путин е убедителен, държи се симпатично, шегува се. Естествен е. Това е много страшно за западната пропаганда, която се бори да го изкара чудовище.

Нож в гърба на учениците на Гьобелс. 

Естествено, че пропагандният слугинаж ще обяви Тъкър Карлсън за нежурналист. За аутсайдер. Трябва да го снижат, за да обезценят истините на Путин. 

Да, нямаше заядливи  въпроси, нямаше скандал. Всъщност получи се грандиозен скандал-Путин каза истината. Иска мир без Западът да е тиранин на света. Путин наложи многополярност и така отне властта на САЩ. Американското лидерство се провали с контраатаката на Русия на 22 февруари 2022 г. Всъщност още през 2007 г. се провали на Мюнхенската конференция , но тогава,  ставаше въпрос само за теория.

Интервюто на Карлсън е много вредно за Запада, тъй като НАТО  готви  източноевропейските народи за война с Русия и това налага врагът да бъде очернен. А Путин блесна. Най-малкото като увери, че няма защо да напада Полша или балтите. Прът в колелото на Столтенберг.

Става  страшно, защото Карлсън е втори пропагандоразбивач.  Първият беше Сиймур Хърш, журналистът с безброй награди. Той обяви, че Байдън е лично отговорен за взривяването на Северен поток. 

Тенденция. 

Към нея се присъедини и световният авторитет Илън Мъск. Той обвини Байдън че е трябвало още преди година да спре месомелачката в Украйна. Тежък репутационен удар. 

На Запад, като у нас, рядко се срещат истински журналисти. В така нар. официозни медии всички са обслужващ персонал. Там истина не се търси. Там се търси одобрение от господаря. Спомнете си френската репортерка, на която й изключиха звук и картина, защото свидетелства, че украински ракети целят цивилни обекти с жени и деца. 

Тъкър Карлсън, Сиймур Хърш са капки с оцет във виното на пропагандата. Но са полезни за играта на геополитиката. Осигуряват преход към препиране на посраните гащи на Белия дом. Някак трябва да се признае поражението. И някак да се представи като победа. Да не говорим, че Карлсън обслужва и вътрешната политика на САЩ. Подготовка за взимането на властта от Тръмп. 

И разбира се каузата Палестина. Хамас подреди стратегически. Ще има държава Палестина въпреки израелския Холокост над палестинския народ. Путин го каза. Гутериш го каза. В САЩ го казват. Арабите го артикулират. Навсякъде го налагат. 

Интервюто на Тъкър Карлсъм  е успешна съвместна операция на ЦРУ и руското разузнаване точно заради отричането му на Запада. 

 

Милен Милушев 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 


вторник, 6 февруари 2024 г.

Земеделци за Еврокатастрофа

 Протестите на всички земеделци из цяла Европа са срещу Европейския съюз. Срещу налудните политики на ЕС. Исканията за субсидии са формален грим. Защита срещу политически обвинения. Всъщност земеделците на Европа се опълчват срещу срещу пагубните за европейските народи помощи за Украйна. Опълчват се срещу цялостната санкционна война на властовите западни клики срещу Русия. Опълчват се основно и срещу лудостта на т. нар. Зелена сделка, която спира развитието без изобщо да подпомага екологията. Именно тези политики са най-големият провал на Запада. Те работят за глобалистипната олигархия и неравенството срещу интересите на всички европейски народи. Председателката на еврокомисията фон дер Лайен много гузно реагира - изтегли законопроект срещу пестицидите. Ала остават лудостите за производство на изкуствено месо на принтер и извратеното начинание да се въвежда масово производство на храни от брашнен червей и буболечки. У нас цопна цял стартъп по темата , който усвоява милиони- "Насекомото". 

Самият министър на финансите на Германия-Линднер, диагностицира с половин уста собствения си провал: "Не сме конкурентоспособни, защото нямаме икономически ръст." Моторът на евро икономиката - Германия, вече се припознава  за бедна държава. Прогнозата на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие за немската икономика е двойно снижение-0,3 процента ръст!?!? 80 офиса на легендата" Мерцедес" хлопват кепенците. В резултат на санкциите срещу Русия!?!? 

Ха ха.... 

А прогнозите за Русия са над 4 процента ръст. Мачканата със санкции Русия, срещу която воюват близо 60 западни държави?! 

Драмата на западняшката лудост се превръща в трагедия. Земеделците са само един симптом. По-страшна е политическата реакция на антиевропейската Съпротива. В Германия се опитват да спрат опозиционния възход на "Алтернатива за Германия" с организирано от държавата движение срещу.. алтернативата. Искат си провалената геополитика. 

И разбира се на фона на този геополитически провал нашенските еврогейци на власт най-неадекватно търчат  в Украйна да въртят задници пред Зеленски. Председателят на парламента Росен Желязков разходи дебелото си черво до там без да му пука, че в България земеделците блокират цялата страна. Избирателите искат властта да смени политиката си на слугинаж на чужди сили с изконното си задължение- грижа за интересите на българския народ. 

Земеделците са опасна опозиция, защото повечето са обикновени хора от народа. Което означава, че масовият българин осъзнава антинароднара политика на Запада. Масовите нагласи стават евроскептични. 

Вървим към... еврокатастрофа... 

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 

 



петък, 19 януари 2024 г.

Сбогом на илюзиите за правова държава

 Сбогом и на илюзиите за правова държава, след като Сглобката избра Десислава Атанасова от Герб и соросоида  Белазелков зa конституционни съдии. Премиерът Денков най-безогледно обяви погребението на върховенството на закона с шокиращата формулировка, че се надява политическите лица Атанасова и Белазелков да влияят на Конституционния съд да формира политики, които да определят развитието на държавата?!?!?

Шок и ужас от гледна точка на правото. Конституционният съд официално е обявен за политически орган. 

Вече няма и проформа правен орган, на който да се жалиш, ако законът е престъпен!?

Конституционният съд официално стана висша партийна организация. 

Доказателство номер 1- така и конституционните съдии не се произнесоха за абсолютно законния референдум на "Възраждане" за спасяването на българския лев.

Майната му на волята на българския народ. Важното е да се слугува на САЩ, отправи послание "старият" Конституционен съд. 

А новият с партийния гаулайтер Атанасова и соросоидът Белазелков вече почна да дава отровните си плодове като влияние. Дойде редът на Комисията за спецслужбите да бъде председателствана от "Възраждане", както е по правилник. И хоп, Пеевски и сие обявиха, че ще променят това. Не им харесвал политическия профил на "Възраждане". Била пробългарска партия и това не можели да се търпи. 

Тотално официализиране на беззаконието. 

Какво означава превръщането на Конституционния съд в политически орган паралелно с превръщането на прокуратурата в политическа организация след като във Висшия прокурорски съвет от 10 члена 6 ще се избират от парламента.? Значи, че всяко беззаконие, което е в интерес на евроатлантическата глутница ще бъде амнистирано и узаконявано. И обратното, всяко законно действие, което не се харесва  на САЩ и ЕС, ще бъде криминализирано от политическия орган Конституционен съд. 

Цялата праводъдна реформа на Христо Иванов и сие  в това се изразява - политическо овладяване на съдебната власт. 

Вече официално няма независима съдебна власт. Досега поне имаше илюзии. 

Милен Милушев 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev