четвъртък, 3 август 2023 г.

Обезобразяването като западняшка санкция

 Първият признак, че оная, нарязаната, е проститутка, беше криенето на роднините й. Даваха интервюта маскирани. Ако ставаше въпрос за домашно насилие в любовно гнездо, роднините щяха да излязат пред обществото с открити лица. Не им е чиста работата, затова се крият. Бизнесът проституция  е престъпно занимание и не обича публичността. 

Самите наранявания са втория признак, че тази уродщина не е домашно насилие, а бизнес практика. В света на сутеньорството обезобразяването на проститутката  и остригването й е  средство за контрол. Същото е като западняшките санкции. Осакатяват те, за да ти пречат да работиш и да печелиш, ако не се подчиняваш. Този глупак, който е осакатил това момиче, е взел пример от Байдън или фон дер Лайен-наказателна санкция. Същата манипулация като спрямо Куба, спрямо Иран, спрямо Русия.... Който не слуша, под ножа. Американците приложиха подобна хирургия на ДПС чрез Пеевски и на Герб чрез Горанов. Нарязаха им политическите мутри със санкции по американския закон Магнитски. И вижте днес как ДПС и Герб слушкат. Станаха по русофоби  от Хитлер и по джендъри от Сорос. 

Разбира се, това че оная, нарязаната, е проститутка, не е оправдание за глупака с макетното ножче. Истината  е, че в бизнес - тандема сутеньор-проститутка по-уязвимият субект е сутеньорът. С една жалба проститутката може да го вкара в затвора. Така изгоряха и фолкпевецът Кондьо, и рапърът Ванко 1... Сутеньотът има един лост за контрол-страха от насилие... Страхът се поражда и се поддържа с подобни наказателни акции-бой, обезобразяване.. . Джак Изкормвачът  навремето направо ги е изтърбушвал... 

Проституцията е бързооборотен, бързоликвиден бизнес. Не се плащат данъци...Инвестицията е символична. Печели се много. Но цената е работа в криминална среда с всички рискове. 

Отвратително е, но не е домашно насилие! 

Зловещо е, но не е домашно насилие!

Като репортер в "Нощен Труд" съм се ровил в тази помия. Навремето е била контролирана от Държавна сигурност. Доста успешно. Сега, типично по евроатлантически, стана гнусно. Използва се политически за манипулиране на цялото общество. В случая, за да се пробута Истанбулската конвенция противоконституционно. Разследвал съм подобен случай. Една проститутка филмира синдикалист от МВР, за да го отстранят. Нищо лошо не й е сторвал. Плащал си е, дори не я е консумирал. Заспивал гол. Снимат го и почват да го работят. Естествено, отстреляха  го, макар и по друга линия... 

Сега виждаме подобно, но много по-мащабно активно мероприятие на цели три парламентарни групи, цяло правителство воглаве с всичките колониални медии... По учебник за висша манипулация. За да се създаде истерия и така да се пробутат налудни  закони за контрол над населението... В името на джендър идеологията и нейния патрон Истанбулската конвенция. 

Уродливо е това, което е направил сутеньора с макетното ножче върху тялото на проститутката. Но не е домашно насилие!

В момента сме жертви на политическо насилие, което обезобразява устоите на цялото общество. Никакво домашно насилие не е обществен проблем номер 1. Просто евроатлантическата власт малтретира българския народ. 

Между другото, Русия побеждава във войната на Запада срещу Путин в Украйна. 

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 

-

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар