вторник, 6 февруари 2024 г.

Земеделци за Еврокатастрофа

 Протестите на всички земеделци из цяла Европа са срещу Европейския съюз. Срещу налудните политики на ЕС. Исканията за субсидии са формален грим. Защита срещу политически обвинения. Всъщност земеделците на Европа се опълчват срещу срещу пагубните за европейските народи помощи за Украйна. Опълчват се срещу цялостната санкционна война на властовите западни клики срещу Русия. Опълчват се основно и срещу лудостта на т. нар. Зелена сделка, която спира развитието без изобщо да подпомага екологията. Именно тези политики са най-големият провал на Запада. Те работят за глобалистипната олигархия и неравенството срещу интересите на всички европейски народи. Председателката на еврокомисията фон дер Лайен много гузно реагира - изтегли законопроект срещу пестицидите. Ала остават лудостите за производство на изкуствено месо на принтер и извратеното начинание да се въвежда масово производство на храни от брашнен червей и буболечки. У нас цопна цял стартъп по темата , който усвоява милиони- "Насекомото". 

Самият министър на финансите на Германия-Линднер, диагностицира с половин уста собствения си провал: "Не сме конкурентоспособни, защото нямаме икономически ръст." Моторът на евро икономиката - Германия, вече се припознава  за бедна държава. Прогнозата на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие за немската икономика е двойно снижение-0,3 процента ръст!?!? 80 офиса на легендата" Мерцедес" хлопват кепенците. В резултат на санкциите срещу Русия!?!? 

Ха ха.... 

А прогнозите за Русия са над 4 процента ръст. Мачканата със санкции Русия, срещу която воюват близо 60 западни държави?! 

Драмата на западняшката лудост се превръща в трагедия. Земеделците са само един симптом. По-страшна е политическата реакция на антиевропейската Съпротива. В Германия се опитват да спрат опозиционния възход на "Алтернатива за Германия" с организирано от държавата движение срещу.. алтернативата. Искат си провалената геополитика. 

И разбира се на фона на този геополитически провал нашенските еврогейци на власт най-неадекватно търчат  в Украйна да въртят задници пред Зеленски. Председателят на парламента Росен Желязков разходи дебелото си черво до там без да му пука, че в България земеделците блокират цялата страна. Избирателите искат властта да смени политиката си на слугинаж на чужди сили с изконното си задължение- грижа за интересите на българския народ. 

Земеделците са опасна опозиция, защото повечето са обикновени хора от народа. Което означава, че масовият българин осъзнава антинароднара политика на Запада. Масовите нагласи стават евроскептични. 

Вървим към... еврокатастрофа... 

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар