петък, 16 февруари 2024 г.

Западът уби Навални

 Западът уби Навални. Даде му пари, използва го да убие родината си. Да разфасова Русия на парчета и да превърне Москва в колония. Трябваше да бръкне в задника на Мечката и да й извади джигера. Мисия възможна само във филм на Холивуд.

Навремето така Лудендорф се опита да използва Ленин да разтури руската империя с революция. За да се освободи 600 000 немска армия от Източния фронт и да се предислоцира на Западния. Даде му 300 000 златни франка. Натовари на брониран влак 183 съратници на Ленин, 90 процента от които еврейски семейства. Ленин изпълни задачата. Ама прецака Запада с гениалното "Цялата власт на Съветите".  Революцията му размаза царщината. Русия загуби територии. Но ССССР при Сталин стана световна сила, прекроила света.

При Навални историята се повтори фарсово.Той умря, но не в името на Революция. Не в името на Свободата на родината си. Умря в служба на Запада, не успял да изпълни задачата си. Идеята му беше да превърне Русия в колония на САЩ. Нещо повече, да я разфасова за по-лесно поглъщане. Идея, която за руския народ има стойност на използвана тоалетна хартия. Лениновата Идея беше за правда. За равенство. За по-добър живот. Затова милиони го последваха. А Навални беше високопоставен слуга на Запада. Кой и защо да тръгне след неговата Идея за геополитическа смърт на Родината? Затова не успя да създаде революционна ситуация срещу Путин. 

Разбира се, жалко за младия човек. Едва 47--годишен. И много-много жалко за стотиците хиляди украинци, използвани от Запада за война с Русия. Умират за тоя що духа. Задачата им е подобна-колективно да бръкнат в задника на Мечката, за да й извадят джигера в името на САЩ. Мисия възможна единствено в холивудски филм. 

Пропагандата е едно. Реалният живот друго. И Авдеевка падна. И Киев ще падне. Русия е в правото си да се защитава от безкрайните западняшки инвазии под всякакви хибридни форми. Проблемът на Запада е, че Русия има силата да е непобедима. Благодарение на националния си морал и държавнически интелект. 

Веднага ви давам обратния пример. В Гърция разрешиха еднополовите бракове. Обявиха това за развитие. Всъщност сатанизмът и простотията са национална деградация. Не развитие. 

За жалост и у нас Деградацията е национална цел официално. 

Бог да прости Навални. Беше симпатично момче. 

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

milenmilushev. blogspot.com 

t. me/milenmilushev 




Няма коментари:

Публикуване на коментар